Some User's Activity Not Showing In Log

Post your Server Bug Report
TastyJams
Posts: 57
Joined: 30 Aug 2014, 19:46
Has thanked: 2 times
Been thanked: 21 times

Some User's Activity Not Showing In Log

Unread post by TastyJams » 07 Nov 2016, 01:23

As of build 6.2.8840, only some users activity show up in the serverlog. Some users do not show up at all, however I can see that they are active in the Transferstatus and Broadcast tabs.
Last edited by TastyJams on 07 Nov 2016, 21:04, edited 1 time in total.
These users thanked the author TastyJams for the post:
Madsonic

User avatar
Madsonic
Administrator
Administrator
Posts: 961
Joined: 07 Dec 2012, 03:58
Has thanked: 1150 times
Been thanked: 450 times

Re: Some User's Activity Not Showing In Log

Unread post by Madsonic » 07 Nov 2016, 09:36

Hi there,

This issue should be fixed with the last 6.2 version.

best regards

TastyJams
Posts: 57
Joined: 30 Aug 2014, 19:46
Has thanked: 2 times
Been thanked: 21 times

Re: Some User's Activity Not Showing In Log

Unread post by TastyJams » 07 Nov 2016, 21:07

Madevil wrote:Hi there,

This issue should be fixed with the last 6.2 version.

best regards

The issue is with build 6.2.8840

Upon further investigation, it appears the issue is with any user using the app. Any user that is streaming via the web browser shows up correctly within the log, however none of the app based streaming shows up in the log at all.

TastyJams
Posts: 57
Joined: 30 Aug 2014, 19:46
Has thanked: 2 times
Been thanked: 21 times

Re: Some User's Activity Not Showing In Log

Unread post by TastyJams » 26 Nov 2016, 20:11

As of Build 8920, this is still an issue.

TastyJams
Posts: 57
Joined: 30 Aug 2014, 19:46
Has thanked: 2 times
Been thanked: 21 times

Re: Some User's Activity Not Showing In Log

Unread post by TastyJams » 14 Dec 2016, 05:07

As of build 9040, this is still an issue.

TastyJams
Posts: 57
Joined: 30 Aug 2014, 19:46
Has thanked: 2 times
Been thanked: 21 times

Re: Some User's Activity Not Showing In Log

Unread post by TastyJams » 24 Dec 2016, 02:22

As of build 9080, this is STILL an issue.

Post Reply