Access your server using domain,need to know how it connect

Need help? Post your questions here.
chali
Contributor
Contributor
Posts: 100
Joined: 13 Dec 2012, 16:25
Has thanked: 18 times
Been thanked: 35 times

Access your server using domain,need to know how it connect

Unread post by chali » 01 Sep 2015, 05:51

Hi

im testing out the funktion "Access your server over the Internet using an easy-to-remember address"
the problem is it cant connect =( Im guessing its my firewall blocking the incoming ip.
So my question is, How do this service work? im guessing its being linked through a external server in another country?
but what country is it? my firewall is blocking all proxy and all countries except my one (to many attacks) so i need to know how it connects so i can
allow it to pass the firewall.

/Regards
These users thanked the author chali for the post:
Madsonic

User avatar
Madsonic
Administrator
Administrator
Posts: 961
Joined: 07 Dec 2012, 03:58
Has thanked: 1150 times
Been thanked: 450 times

Re: Access your server using domain,need to know how it conn

Unread post by Madsonic » 01 Sep 2015, 14:53

chali wrote:Hi
im testing out the funktion "Access your server over the Internet using an easy-to-remember address"
the problem is it cant connect =( Im guessing its my firewall blocking the incoming ip.
So my question is, How do this service work? im guessing its being linked through a external server in another country?
but what country is it? my firewall is blocking all proxy and all countries except my one (to many attacks) so i need to know how it connects so i can
allow it to pass the firewall.
/Regards
Hi Chali,

Sorry this information is missing, in the Beta-Test Phase this feature is not available because the server backend isn't online.

When it's online i will inform you to test it again!

Best regards

chali
Contributor
Contributor
Posts: 100
Joined: 13 Dec 2012, 16:25
Has thanked: 18 times
Been thanked: 35 times

Re: Access your server using domain,need to know how it conn

Unread post by chali » 01 Sep 2015, 15:00

Hi

A ok, thanks for letting me know =)

/Regards

User avatar
DoCC
Contributor
Contributor
Posts: 210
Joined: 25 Feb 2014, 14:41
Has thanked: 39 times
Been thanked: 65 times

Re: Access your server using domain,need to know how it conn

Unread post by DoCC » 10 Oct 2015, 19:32

hi, this is not a proxypass , it is an url rewrite process, so you do not need to change anything in your firewall ...
you can leave it as is .. since the requests are still the same

... if the service goes live ... xD

Post Reply