Connection failure for no obvious reasons

Android Client for Madsonic
User avatar
ChatNoir
Posts: 6
Joined: 28 Aug 2016, 20:10
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Connection failure for no obvious reasons

Unread post by ChatNoir » 21 Jul 2017, 18:27

Code: Select all

=========================================================================================
 VERSION:      MADSONIC 6.2 | BUILD: 9080 
 SERVLET:      jetty/8.y.z-SNAPSHOT, java 1.8.0_141, Windows 10 10.0 (amd64) (58.5 MB / 336.5 MB)
 SERVER:       CPU: CORE i3-4010U | ARCH: X64 | MEMORY: 8GB | HDD: 128GB
 OS:           WINDOWS 10 x64
 SYSTEM:       SERVER (NUC) + NAS Synology (data) : 9TB
 INSTALLER:    WINDOWS
 JAVA:         ORACLE JDK 1.8
 BROWSER:      CHROME
 CLIENT:       MADSONIC 5.7.1 (on Android 7.1.1)
 DESCRIPTION:  CRASH ON START 
 REPRODUCIBLE: YES
=========================================================================================
Hello, I finally decided to buy the Madsonic client to remplace my Subsonic app.
(didn't even see there was a summer sales ... whatever :lol:)

However, while I have no trouble accessing my server from computers (at work or elsewhere) or with the Subsonic app, the Madsonic client cannot connect.
Before someone suggests it : NO, I don't use a wrong password. I use the same password manager on my phone than on my computers.
I did foward my port from the server to my router, so no trouble there either.

Image

It didn't work on the last stable version (6.2 9040), so I tried 6.2 9080 with no success.
I tried deleting a re creating the server on the app, no success either.

Even after those modifications, I still can easily browse my music from the Subsonic app.
It's a bit sad, I'm sure the app is great ... I would just like to try it

Does someone has an idea ?

User avatar
ChatNoir
Posts: 6
Joined: 28 Aug 2016, 20:10
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Connection failure for no obvious reasons

Unread post by ChatNoir » 08 Aug 2017, 11:01

Hey, I still have my problem here to connect from the client.

I updated the server to 6.3.9560 but I still have the same problem.

Can someone help ? Is there some more information I can gather to find the reason or something ?

User avatar
ChatNoir
Posts: 6
Joined: 28 Aug 2016, 20:10
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Connection failure for no obvious reasons

Unread post by ChatNoir » 21 Aug 2017, 14:50

Hello,

So I worked around the problem by changing my user password.
It is not really a fix since I don't know the reason. I suppose that something in my previous password that was not ok for the app ?

Old password if it helps :

Code: Select all

wsF32t91VD*R7bV

Post Reply