Run Subsonic and Madsonic on the same PC/Server?

Need help? Post your questions here.
apastuszak
Posts: 18
Joined: 30 Oct 2013, 03:51
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Run Subsonic and Madsonic on the same PC/Server?

Unread post by apastuszak » 30 Oct 2013, 22:18

Is it possible to run Subsonic and Madsonic at the same time, but on different ports?

hanshans
Posts: 15
Joined: 01 Jun 2013, 16:05
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Re: Run Subsonic and Madsonic on the same PC/Server?

Unread post by hanshans » 31 Oct 2013, 07:48

yes, but why ? :-)

apastuszak
Posts: 18
Joined: 30 Oct 2013, 03:51
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Re: Run Subsonic and Madsonic on the same PC/Server?

Unread post by apastuszak » 01 Nov 2013, 03:41

So, I can test my Subsonic clients and see if they work with the Madsonic back end.

skopo
Contributor
Contributor
Posts: 68
Joined: 07 Apr 2013, 07:48
Has thanked: 8 times
Been thanked: 16 times

Re: Run Subsonic and Madsonic on the same PC/Server?

Unread post by skopo » 03 Nov 2013, 19:42

I'm using Virtualbox and other lan-card for that.
These users thanked the author skopo for the post:
Madsonic

maxslug
Posts: 13
Joined: 11 Mar 2013, 21:47
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Run Subsonic and Madsonic on the same PC/Server?

Unread post by maxslug » 14 Nov 2013, 17:13

Yes.

I run both to try out new builds of each. on unix I install one in /var/madsonic and one in /var/subsonic

You just need two copies of the shell script, which you already have -- /usr/bin/subsonic and /usr/bin/madsonic
make sure that in there they point to the right directories, and assign them to different ports et voila.

-m
These users thanked the author maxslug for the post:
Madsonic

Post Reply