Podcast Menu Gone!

Need help? Post your questions here.
cliff
Posts: 2
Joined: 15 Feb 2014, 14:24
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Podcast Menu Gone!

Unread post by cliff » 10 Jun 2014, 00:37

So... I tried adding an RSS feed to my Podcasts but it was the wrong URL and it errored out. I figure not a big deal, I'll just add the right one. ...Nope, the podcast menu is frozen. There is only the one good podcast title which says completed then the bad one which is just a URL which says error.

Nothing else. I can check the box but there is nothing there to delete the podcast.

I've restarted the service and the server, changed the saved location of the podcasts, and have searched all throughout /var/madsonic for any mention of the podcast config file or the URL. The only place the URL shows up is in the log as an error fetching the rss feed. I've uninstalled Madsonic and installed again, keeping the app info.

I've used and loved Madsonic and the Android Madsonic app for a while now... please help me fix my podcasts without wiping everything and starting from scratch!

Version 5.0.3830
Centos 6.5
Screenshot attached

Thanks,
Cliff
Attachments
Screenshot 2014-06-09 at 7.34.56 PM.png
Screenshot

flvinny521
Posts: 3
Joined: 10 Jun 2014, 14:49
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Podcast Menu Gone!

Unread post by flvinny521 » 28 Jul 2014, 19:49

Bump! Same issue, can anybody help?

cliff
Posts: 2
Joined: 15 Feb 2014, 14:24
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Podcast Menu Gone!

Unread post by cliff » 30 Jul 2014, 16:18

After I was out of ideas, I started over from scratch.

Cliff

Post Reply