Search found 26 matches

by thechez
05 Sep 2019, 05:36
Forum: Docker
Topic: Folder structure for Madsonic Docker
Replies: 3
Views: 1096

Re: Folder structure for Madsonic Docker

========================================================================================= VERSION: MADSONIC 6.2 | BUILD: 9040 SERVLET: JETTY SERVER: CPU: CORE2DUO | ARCH: X64 | MEMORY: 16GB | HDD: 3TB OS: QNAP QTS 4.3 SYSTEM: SERVER INSTALLER: DOCKER | UBUNTU JAVA: ORACLE JDK 1.8 | ORACLE JRE 1.8 BR...
by thechez
04 Sep 2019, 18:02
Forum: Docker
Topic: Folder structure for Madsonic Docker
Replies: 3
Views: 1096

Re: Folder structure for Madsonic Docker

Well, I got the structure set up for the folders. I switched to the Ubuntu build and put the /config and /media in separate folders. Things are working well on my network but have no idea how I'm supposed to get the ports to forward. It says it's taking it from the local 32797 -> 4040. I have both p...
by thechez
03 Sep 2019, 17:03
Forum: Docker
Topic: Folder structure for Madsonic Docker
Replies: 3
Views: 1096

Folder structure for Madsonic Docker

Hello all, I'm attempting to set up a Docker instance of Madsonic in Virtualization Station of my QNAP NAS. I have successfully installed the Alpine instance of Madsonic and have it running. However, I am running into issues when attempting to access my folder structure for my media. I followed the ...
by thechez
21 Jun 2019, 21:08
Forum: Support
Topic: Failed to validate Madsonic key
Replies: 5
Views: 963

Re: Failed to validate Madsonic key

My QNAP server is doing the same thing by not retaining the license information. I am running JDK8 1.8.172. I can't even download v7 on the site as I am getting errors. [6/21/19 8:12 AM] INFO SubsonicRESTRequestParameterProcessingFilter REST emulator access for client 'android' has expired. [6/21/19...
by thechez
21 Jun 2019, 20:58
Forum: Support
Topic: Problems Connecting to Server
Replies: 4
Views: 826

Re: Problems Connecting to Server

You need to make sure the port you're wanting to run Madsonic on is open through your router and any possible services you use (VPN, proxy, etc).
Then it should work fine.

I wouldn't worry about the port forwarding. My router does the same but my NAS opens that port automatically for it.
by thechez
18 Jun 2019, 01:06
Forum: Support
Topic: [SOLVED] Can't log in to download v7
Replies: 5
Views: 1127

Re: [SOLVED] Can't log in to download v7

Yes, this same thing is happening for me. When I attempt to log in to get to the v7 page it says I'm an invalid user.
Also, the 6.3 server keeps dropping my license. Then I can't access my music until I go home and can reset things. Is anyone else having that issue?
by thechez
22 Mar 2018, 23:45
Forum: Support 6.x
Topic: Nothing working in 6.2.9260
Replies: 1
Views: 1012

Nothing working in 6.2.9260

I tried updating the the 6.3 beta package and everything crumbled down. Nothing but jetty errors abound. I tried downgrading back to the 6.2.9260 build on my QNAP and still nothing will work. I don't know why it can't see my user information. Any ideas? Error Madsonic encountered an internal error. ...
by thechez
04 Dec 2017, 00:03
Forum: Server 6.x
Topic: What happened
Replies: 1
Views: 2274

Re: What happened

Make certain that your router didn't reset and that it's still forwarding the port. It may be that you just had a reset and now the ports aren't being forwarded. That should fix things. Also, make certain those settings are checked under network in the Madsonic menu and that everything is good there.
by thechez
14 Jun 2017, 02:13
Forum: Bug Reports 6.x
Topic: Many bugs in 6.3.9500
Replies: 3
Views: 1700

Re: Many bugs in 6.3.9500

Things are now working. Not sure what end was causing this but was having no issues with the NAS server today. Not sure about the music service. Nothing seemingly changed in settings but it's working sometimes for me. I can't say the same for one of my SignUp people. They are using Chrome in incogni...
by thechez
13 Jun 2017, 06:28
Forum: Bug Reports 6.x
Topic: Many bugs in 6.3.9500
Replies: 3
Views: 1700

Many bugs in 6.3.9500

So, I already posted about the playlists issues. Now I'm noting that I can't take songs in my queue and add those to the playlist. I also am not getting the random albums on my front page anymore. AutoDJ isn't finding any songs to mix even though my library is scanned and in there. This is in the we...
by thechez
11 Jun 2017, 16:26
Forum: Bug Reports 6.x
Topic: Playlists won't import
Replies: 1
Views: 1067

Playlists won't import

Does anyone else have trouble after a full rebuild with trying to reimport playlists as it doesn't update automatically? The ones that are updating from the scan in the appropriate folders have no files and when I try to import any of my older playlists it doesn't import. This has been happening sin...
by thechez
11 May 2017, 17:43
Forum: Bug Reports 6.x
Topic: Build 9080 not scanning new media correctly
Replies: 0
Views: 972

Build 9080 not scanning new media correctly

So, I've been updating a lot of my mp3 files to FLAC and overwriting them on my server. All seemed to be fine with replacement until build 9080. Some of the time when I rescan the library after replacement there are no files showing up on the Madsonic server. I usually have to move the files to a di...
by thechez
20 Mar 2017, 18:40
Forum: Support 6.x
Topic: Can't activate custom url
Replies: 10
Views: 3373

Re: Can't activate custom url

I ended up changing routers though. The C8 just always seemed problematic and not very flexible. I ended up with an ASUS AC-87R and it has been spotless! No real issues with Madsonic with that one.
by thechez
20 Mar 2017, 18:38
Forum: Bug Reports 6.x
Topic: Airplay kicks off after each song
Replies: 0
Views: 1069

Airplay kicks off after each song

I don't normally use Airplay but have been in my study room with the stereo set up. I'm not sure if this is an Apple bug or a Madsonic bug. But when I try running Airplay from my Macbook Air it cuts back to the internal speakers after each song. It's strange. No fail cuts back after the end of each ...
by thechez
21 Feb 2017, 16:42
Forum: Support 6.x
Topic: Can't activate custom url
Replies: 10
Views: 3373

Re: Can't activate custom url

does it work if you redirect your TCP/UDP port manually through your router? sound like routing, gateway problems or firewall issues? It ended up that I had to specifically route the port via my VPN provider and then the forwarding would work properly. Seems odd considering the other ports that wer...
by thechez
21 Feb 2017, 16:39
Forum: Node 6.x
Topic: Anyone trying Node yet? Helpful tips/ideas?
Replies: 9
Views: 3267

Re: Anyone trying Node yet? Helpful tips/ideas?

When I look in the log all I see is this: Error: Unable to access jarfile madsonic-node-booter.jar I have it directed to that directory that node is in but it doesn't seem to initiate. Are all of the node files supposed to be in their own folder or in with the regular Madsonic server files? I instal...
by thechez
14 Feb 2017, 05:29
Forum: Node 6.x
Topic: Anyone trying Node yet? Helpful tips/ideas?
Replies: 9
Views: 3267

Re: Anyone trying Node yet? Helpful tips/ideas?

Yes, it's the most current version. I am going to make certain the port is open on my VPN and on my router. I swear I opened those two pipes though. But they're just not communicating with each other.
by thechez
11 Feb 2017, 15:29
Forum: Bug Reports 6.x
Topic: Issues with FLAC files
Replies: 0
Views: 765

Issues with FLAC files

Is anyone else having issues with their FLAC files? I've uploaded a lot of my jazz folders as FLAC files and most of them work just fine but some won't scan. One album scanned and was there and then has disappeared entirely! The folder structure is there but no songs. The files are still there on my...
by thechez
08 Feb 2017, 19:42
Forum: Node 6.x
Topic: Anyone trying Node yet? Helpful tips/ideas?
Replies: 9
Views: 3267

Re: Anyone trying Node yet? Helpful tips/ideas?

@all The next Madsonic Node version comes with a new installer for Linux and Windows and should fix some problems with the current version. :) Well, I managed to get it placed in /var/madsonic-node on my RasPi running Raspbian. I started the process as well but no luck. It doesn't show in processes...
by thechez
01 Feb 2017, 17:17
Forum: Node 6.x
Topic: Anyone trying Node yet? Helpful tips/ideas?
Replies: 9
Views: 3267

Re: Anyone trying Node yet? Helpful tips/ideas?

I am wondering, can we just replace the main files in our server folder for node? Or is this supposed to be installed in a different folder completely so that it can run from port 8181? I have had zero luck getting this going on my Pi so far and the documentation is sparse. I'd be happy to do a writ...