Search found 35 matches

by Skinjob
11 Oct 2013, 17:28
Forum: Support 5.x
Topic: Albums with "Part"/"Act" assumed to be multidisc [Solved]
Replies: 2
Views: 1660

Re: Albums with "Part"/"Act" in name assumed to be multidisc

There are new settings available since the 5.0.3630.beta5 build that fix this. The settings allow you to disable any special parsing of the album names and just use the tag/folder name as is: http://forum.madsonic.org/viewtopic.php?f=17&t=716#p1728 Note that you have to do a full rescan after you ch...
by Skinjob
19 Sep 2013, 20:11
Forum: Support 5.x
Topic: Playlist Loading Time
Replies: 7
Views: 2145

Re: Playlist Loading Time

I know it's kind of a late reply, but I thought I'd chime in. Something doesn't sound right with your playlist load times. I'm running my server on a little Zotac ZBox mini-PC with just an AMD E-350 APU (1.6GHz dual-core) and a 5400rpm notebook HD. I have a 796 track playlist that takes 10 seconds f...
by Skinjob
19 Sep 2013, 19:52
Forum: Support 5.x
Topic: Should "Playing" page follow current track in play queue?
Replies: 0
Views: 874

Should "Playing" page follow current track in play queue?

I was wondering if the album info displayed on the "Playing" page should refresh as the currently playing track in the play queue changes? It seems like it always stays on whatever album was playing when I first navigated to the Playing page, even as different albums come up in the play queue. I was...
by Skinjob
05 Sep 2013, 20:19
Forum: Bug Reports 5.x
Topic: Icons
Replies: 6
Views: 2340

Re: Icons

I posted about this issue a few months ago in the Help forum:
http://forum.madsonic.org/viewtopic.php ... 1519#p1519

It's been broken since at least 5.0.3510.beta3 and I can confirm it's still broken in 5.0.3600.beta5.
by Skinjob
30 Jul 2013, 20:23
Forum: Support 5.x
Topic: Icon settings not working
Replies: 9
Views: 3571

Re: Icon settings not working

Looks like this might have been broken when the "use Settings also for Admin Accounts" option was added. It seems like that option is controlling icon visibility on all account types (non-admin included). With "use Settings also for Admin Accounts" unchecked, all icons are visible to non-admin accou...
by Skinjob
19 Jul 2013, 17:20
Forum: Support 5.x
Topic: Rescan won't pickup album folders starting with "..."
Replies: 2
Views: 1420

Re: Rescan won't pickup album folders starting with "..."

OK, that makes sense. Sorry for the delayed reply.

I hate to have to rename the albums just to accommodate Madsonic, but I guess there's not really any other workaround is there?
by Skinjob
19 Jul 2013, 17:16
Forum: Support 5.x
Topic: Memory usage?
Replies: 0
Views: 1259

Memory usage?

I'm wondering if there's a memory leak in the 5.0 series or if maybe there's something special about my environment that's affecting memory usage. When I was on Subsonic and then the 4.x series of Madsonic, I never really worried about RAM allocation. I think I set it to 128MB or 256MB and it just w...
by Skinjob
12 Jul 2013, 20:39
Forum: Support 5.x
Topic: Rescan won't pickup album folders starting with "..."
Replies: 2
Views: 1420

Rescan won't pickup album folders starting with "..."

I recently noticed that a couple unusual album names that start with "..." are not getting picked up by the rescan. The Smiths have "Best... I" and "...Best II" collections. The "...Best II" album doesn't show up in Madsonic. Meat Beat Manifest have a "...In Dub" album that also doesn't get picked u...
by Skinjob
26 Jun 2013, 14:36
Forum: Support 5.x
Topic: ned to get pointed to the file location of kbps
Replies: 2
Views: 1279

Re: ned to get pointed to the file location of kbps

I thought you could do it with the new Groups feature, but it looks like it just sets the default bitrate, not the max. I haven't tried it though, so I'm not 100% sure. Have you tried it? It would be nice if you could set default and maximum bitrates at the player, user and group levels for both aud...
by Skinjob
25 Jun 2013, 20:47
Forum: Support 5.x
Topic: Clean-up database not working?
Replies: 4
Views: 1948

Re: Clean-up database not working?

Wait, I take it all back. The deleted albums finally did disappear, but it took quite a while. I guess jumped the gun, but nothing shows in the log and the process wasn't showing any CPU usage, so I assumed nothing was happening. Maybe it's cached for a while? Anyway, it seems like it's working OK -...
by Skinjob
25 Jun 2013, 17:45
Forum: Support 5.x
Topic: Clean-up database not working?
Replies: 4
Views: 1948

Re: Clean-up database not working?

I can confirm that the clean up seems to be broken. I just renamed some albums (folders, files & tags). The new names show up fine, but I can't get rid of the old. The old folder and file names no longer exist, but clean up doesn't get rid of them.
by Skinjob
24 Jun 2013, 15:14
Forum: Support 5.x
Topic: Icon settings not working
Replies: 9
Views: 3571

Icon settings not working

It seems like icon visibility settings are not working in the latest 5.0.3510.beta3. I think it might have been broken in earlier 5.0 builds, but I'm not 100% sure. Currently, I can log in as an admin, go to Settings\Icons and uncheck all icons, which should hide the icons for non-admin users. Howev...
by Skinjob
17 May 2013, 19:37
Forum: Info
Topic: Android Client 5.2
Replies: 11
Views: 6817

Re: Android Client 5.2

Ah, OK. I was playing around on my tablet. Thanks.
by Skinjob
17 May 2013, 16:43
Forum: Info
Topic: Android Client 5.2
Replies: 11
Views: 6817

Re: Android Client 5.2

BTW, what's the difference with the "fullscreen" version of the themes? I'm probably being stupid, but I can't tell the difference between "Madsonic Dark" and "Madsonic Dark Fullscreen".
by Skinjob
17 May 2013, 16:32
Forum: Info
Topic: Android Client 5.2
Replies: 11
Views: 6817

Re: Android Client 5.2

New UI tweaks and features are great. Really looking good. Thank you so much.
by Skinjob
09 May 2013, 00:43
Forum: Support 5.x
Topic: Playback problems in Android app on Jellybean
Replies: 6
Views: 3211

Re: Playback problems in Android app on Jellybean

FYI,
The latest 5.1 android app seems to have solved the playback problems I described above. Playback is stable now on both my phone and my tablet.

Madevil - don't know what you did, but thank you!
by Skinjob
09 May 2013, 00:38
Forum: Info
Topic: [Tutorial] How to convert to html5 from flash
Replies: 29
Views: 29703

Re: How to convert to html5 from flash

FYI, For those looking for HTML5 audio so they can use the web UI on android, I just discovered that the flash player works in Firefox for android. HTML5 would be nice and I hope it happens soon, but the main reason I was looking for it was to use the web UI on my tablet and Firefox let's me do that...
by Skinjob
22 Apr 2013, 01:27
Forum: Support 5.x
Topic: Anyone get HTML5 audio to work in Android?
Replies: 1
Views: 1089

Re: Anyone get HTML5 audio to work in Android?

If anyone else was interested, there's more details in the HTML5 FAQ thread. Short version is HTML5 currently only seems to work with video. Audio still uses flash.
by Skinjob
19 Apr 2013, 15:54
Forum: Info
Topic: [Tutorial] How to convert to html5 from flash
Replies: 29
Views: 29703

Re: How to convert to html5 from flash

I have sent you a pm including a address and login info So you can test. Lett me know if this is what you would like, and I can try to help you. Edit, I think you need to use the android app for music on android phones/pads. (Not shore) But iPhone/iPad can play the sound direckt in html5. ( I think...
by Skinjob
16 Apr 2013, 17:20
Forum: Info
Topic: [Tutorial] How to convert to html5 from flash
Replies: 29
Views: 29703

Re: How to convert to html5 from flash

have you tried to do as I write higher up in the thread? open player. jsp with the tex editor and change any of the text, save and then change it back and save again. (I have to do this every time I update) music works great in firefox, chrome + all the apps I tested. How have you done with transco...